Garanții și retur


GARANȚIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate prin prezentul site sunt însoțite de un certificat de garanție.

Condițiile de garanție sunt prezentate în detaliu pe certificatul de garanție.

RETURNAREA PRODUSELOR

Pe perioada pandemiei vă recomandăm să trimiteți coletele retur prin curier. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Produsele achiziționate prin intermediul siteului pot fi returnate conform legilor în vigoare la sediul din  Avram Iancu 29, Baia Mare,  de Luni până Vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

1. Renunțarea la cumpărare

Produsele achiziționate online (la distanță) se pot returna conform O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Contravaloarea transportului coletului de retur va fi suportată de client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire.

Completează formularul de retur și vei fi contactat de colegii noștri.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mai scurt timp de la primirea produselor, în măsura în care clientul transmite informațiile necesare efectuării plății.

Consumatorul are următoarele responsabilități:

În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le manuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit și în ambalajul original). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

2. Nu se pot returna:

Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator. Nu se pot returna produse de igienă/îngrijire personală care au fost desigilate.

3. Produse aflate în garanție cu raport de service de înlocuire vor fi înlocuite cu un produs identic, sau, dacă acest lucru nu este posibil, se va returna contravaloarea acestora